Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Какви домашни рецепти правите, когато усетите, че синузита се обажда?

30 Сеп 2014, 14:27

Далеч съм от идеята, че може да мине зима без да се обади синузита ми. Страдам от това дълго, бях ученичка, когато започна всичко и съм използвала какво ли не, разбира се, че неуспешно! :(

Сега в по-студените дни усещам как главата ми бръмчи и знам, че следват проблемите със синузита :|
sinusitis.jpg
sinusitis.jpg (24.46 KiB) Прегледано 1006 пъти
Единственото, което не съм пробвала във времето е домашните рецепти, тъй като майка ми страшно много вярваше на препаратите, но не и на домашните рецепти! :|

До колкото разбирам синузитът е често срещан, затова си мисля, че доста хора са изпробвали различни домашни рецепти и ще можете да ми дадете адекватни съвети какво да правя, когато усетя, че синузита започне да се обажда :?:

Re: Какви домашни рецепти правите, когато усетите, че синузита се обажда?

30 Сеп 2014, 14:32

При мен след много опити помогна солената вода, но не помня точната пропорция на р-ра с морска сол и вода :( за изпълнението на лечението, обаче трябва да се тренира, тъй като р-ра трябва да мине през носа и да се изведе през устата :!: малко е кофти тръпката, но не е по-гадно от това да те мори синузит!

02 Окт 2014, 10:09

Чувала съм, че сокът от лук помага, добре че скоро не съм имала по-сериозни проблеми, за да го прилагам, иначе топла кърпа с морска сол ми помага ;)

02 Дек 2014, 14:20

николаев написа:Чувала съм, че сокът от лук помага, добре че скоро не съм имала по-сериозни проблеми, за да го прилагам, иначе топла кърпа с морска сол ми помага ;)

Сокът от лук си го капете в носа ли? :shock:
Добави отговор
Отиди на страница: