Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Най-бързите и ефективни начини за спиране на есенния косопад!

01 Окт 2014, 10:26

От началото на лятото или по-скоро пролетта имам ужасен косопад. Косата ми не е страшно гъста, не е и много плътна, опасявам се да всичко това да не се задълбочи с есенния косопад и зимните условия, които трябва да преживее :(

Силно се надявам някой да е използвал маска или други бързи или ефективни начини за спиране на есенния косопад. В най-добрия вариант косата, която пада от главата ми е три пъти, поне, колкото тази.
images.jpg
images.jpg (4.79 KiB) Прегледано 1404 пъти
От известно време съм спряла с боядисването на косата си, тъй като със сигурност и това оказва влияние, но ефект от маските, които съм използвала до сега и всичките грижи, които полагам - няма! :(

Много се надявам, някой успял да се пребори с есенния косопад и е намерил най-бързите и ефективни начини за спирането му, да пише! :!: :!:

Re: Най-бързите и ефективни начини за спиране на есенния косопад!

01 Окт 2014, 10:30

Малко преди да забременея и аз имах същия проблем, не зная дали от хормоните по време на бременността или от маските, които си правих, но нещата утихнаха за няколко месеца. Не използвах купешки маски за коса, правих си единствено такава с джинджифил - сух около половин чаена лъжичка, 1 жълтък, масло (зехтин, рициново или каквото имаш) и 1 лъжица кисело мляко. Надявам се да помогне и на теб!

01 Окт 2014, 11:21

Обсъдете с лекаря си приема на Шуслерови соли номер 1 и номер 11. В този случай се цели по-дългосрочен ефект. Може да Ви препоръча и хранителни добавки и промяна в диетата.

01 Окт 2014, 13:42

На малка част от лекарите вярвам, не зная как се е запазило доверието все още на разни хора и все пак възможно ли е да навредят по един или друг начин Шуслеровите соли, за да е необходима консултация с лекар?

04 Дек 2014, 17:34

yonko написа:Обсъдете с лекаря си приема на Шуслерови соли номер 1 и номер 11. В този случай се цели по-дългосрочен ефект. Може да Ви препоръча и хранителни добавки и промяна в диетата.

Никога не съм използвала тези Шуслерови соли..

04 Дек 2014, 18:01

Моят сезонен косопад започна миналата пролет и до сега не е спирал, но дали ще помогнат тези Шуслерови соли, чувам че се прехвалват, ама какъв е ефектът от тях, някой знае ли?

11 Дек 2014, 17:26

MGB написа:Моят сезонен косопад започна миналата пролет и до сега не е спирал, но дали ще помогнат тези Шуслерови соли, чувам че се прехвалват, ама какъв е ефектът от тях, някой знае ли?

Не съм ползвала за косопад, а за проблеми със стомаха и задържах вода, много ми помогнаха. Важното е да избереш правилната комбинация и със сигурност ще има ефект :)

12 Дек 2014, 12:48

Маските с яйце са много полезни, пробвайте. Слагате си едно яйце, стоите с него, после отмивате, но не с много топла вода, за да не се сготви, че тогава ще мирише косата ви на яйца :mrgreen:

12 Дек 2014, 17:50

MGB написа:Моят сезонен косопад започна миналата пролет и до сега не е спирал, но дали ще помогнат тези Шуслерови соли, чувам че се прехвалват, ама какъв е ефектът от тях, някой знае ли?

Това е супер много време, да нямаш някакви проблеми на хормонално ниво?

13 Дек 2014, 15:42

Snejna написа:Маските с яйце са много полезни, пробвайте. Слагате си едно яйце, стоите с него, после отмивате, но не с много топла вода, за да не се сготви, че тогава ще мирише косата ви на яйца :mrgreen:

Аз съм пробвала такива маски с яйца наистина много ефикасни :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2