Съвсем сериозно бих казала, че се влияя и то много. Ако се събирам с хора, които се хранят здравословно бих се повлияла от техния избор, но ако съм с такива, които ядат каквото им падне - то отново не се цепя от колектива.
Не знам кое е нормално и кое не, но понякога, когато има други хора, се усещам, че не е редно да прекалявам, а и много зависи какво правя през цялото време, някой път просто ми се яде. Днес съм изключително гладна и не съм спряла да ям от сутринта, но и съм сама на работа. Може би, ако имаше някой друг, щях да се съобразя, как ли изглеждам отстрани..
Много се влияя, ако някой покрай мен яде повече и аз се повличам по него, ако пък обратно, не се храни почти, иа з почвам да се ограничавам, за да не изглеждам като прасе там.
Аз се влияя, но не на база това кой как се храни около мен. Може да съм гладна като вълк, обаче ако наближи време за обяд, който трябва да деля с хора било то неприятни, или кофти обстановка, или да имам твърде малко време.. всякакви такива неща ми влияят и изобщо не ми се яде. И обратно, в момента в който се върна в комфортна среда и апетитът се връща. И еднакво добре се храня както с приятелки, така и с партньора си.
Повлиявам се, ако съм в компания, в която се яде повече и аз се увличам и хапвам, но имам едни приятелки, които ядат само салата и с тях и аз хапвам малко, обаче пък после винаги си дояждам.
Ами влияя се много ясно, как да не се влияя! Затова и станатх сто кила, хапвай в офиса шоколадчета, бонбончета, сладки, кой с каквото почерпил! И ся си чукам глават.а
Не, мн ого рядко, ям това, кеото ми се яде и толкова, колкото ми се яде. Не се оставям да се влияя от храненето на другите, защото двама човека немогат да бъдат еднакви, значи и храненето им не може да бъде дори подобно.
Всеки се влияе, ако около мен се хранят само с пици, чипсове, бира и такива неща и аз ще почна, обаче ако виждам че хората полагат старание да се хранят по-добре и аз започвам да се приобщавам към групата.