Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как действате при първи симптоми на настинка?

15 Дек 2014, 13:44

Много топли напитки, краката на горещо, а ако може да си ударите и едни много топъл душ още по-добре, супички и така :)

15 Дек 2014, 15:04

Сега ме хвана някаква настинка, заредила съм се с капки за нос от физиологичен разтвор и клеева тинктура. Капя си през 20-30 минути и съм си направила една голяма гореща супа ;)

21 Дек 2014, 14:59

Краката на топло, това е най-важното :)

14 Юли 2015, 10:05

И по една греяна ракия също може да помогне да се справите с неприятната настинка. :lol:

16 Юли 2015, 12:52

Krum написа:И по една греяна ракия също може да помогне да се справите с неприятната настинка. :lol:

Добро решение даваш на проблема с настинките, само че така може само да си навредиш, по-добре е чай и много мед :)

16 Юли 2015, 17:00

Kremiliya написа:
Krum написа:И по една греяна ракия също може да помогне да се справите с неприятната настинка. :lol:

Добро решение даваш на проблема с настинките, само че така може само да си навредиш, по-добре е чай и много мед :)

Е, греяна ракия зимата, а лятото две студени бири и си готов, поне на мен от това ми минава :) :)

17 Юли 2015, 08:51

Как пък точно 2 бири,хахаха много логична мисъл! С две бири можеш добре да се подредиш,но да е възможност да се излекуваш никакъв шанс!

17 Юли 2015, 11:07

Monika_Spasova написа:Как пък точно 2 бири,хахаха много логична мисъл! С две бири можеш добре да се подредиш,но да е възможност да се излекуваш никакъв шанс!

Така е, студеното също помага, но в определен етап, а щом е бира може и да си отслабнеш с нея, поне скоро четох такава диета :mrgreen:

19 Юли 2015, 09:44

BeenieGal написа:
Monika_Spasova написа:Как пък точно 2 бири,хахаха много логична мисъл! С две бири можеш добре да се подредиш,но да е възможност да се излекуваш никакъв шанс!

Така е, студеното също помага, но в определен етап, а щом е бира може и да си отслабнеш с нея, поне скоро четох такава диета :mrgreen:

хахаха :) Такива лечения с бира.. хайде, хайде. Но да се отслабне да, възможно е. Както сме виждали всички по улиците - дебели алкохолици няма. Проблемът на всичко за пиене е в мезето, а на бирата доста ѝ прилягат пържените мазни храни. :)
А за настинките - най-добре е топъл душ, накиснати краката във вода със сол, чай и вкусна пилешка супа!

20 Юли 2015, 16:48

Не виждам нищо лошо в лечението с бира, всичко трябва да се лекува с бира! :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4