Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как действате при първи симптоми на настинка?

20 Юли 2015, 17:18

Krum написа:Не виждам нищо лошо в лечението с бира, всичко трябва да се лекува с бира! :lol:

И аз така се надявам, но не се получава, мислих си че ще се излекувам и аз с една бира и един сладолед веднъж, обаче от нищо работа стана ангина. :lol:

20 Юли 2015, 21:55

silver933 написа:Пийвам сериозно сок от лимон аз когато започна да се разболявам и много чай с мноого мед! И най-вече, краката в топла вода с морска сол :D

Ето това е моята рецепта! Добавям и масажи с един любим гел с ментол и камфор, с него мажа и стъпалата след солената баня. Никакво ядене, само чай с мед и лимон - един ден така, а после лека храна. Помага безотказно!

21 Юли 2015, 10:49

Точно за яденето, нали като се разболеем и не искаме да ядем, причината е, че организма се опитва да се пребори, без да се затормозява с ядене.

05 Авг 2015, 12:54

rabotnata pchela написа:
Krum написа:Не виждам нищо лошо в лечението с бира, всичко трябва да се лекува с бира! :lol:

И аз така се надявам, но не се получава, мислих си че ще се излекувам и аз с една бира и един сладолед веднъж, обаче от нищо работа стана ангина. :lol:

Хубава работа, няма как да ти се размине ангината. Макар че сега като заминавахме на почивка, приятеля ми се оплакваше, че го боли гърлото, но явно от морската вода и от бирата в комбинация всичко му мина. :)

25 Авг 2015, 16:52

Monika_Spasova написа:
rabotnata pchela написа:

Хубава работа, няма как да ти се размине ангината. Макар че сега като заминавахме на почивка, приятеля ми се оплакваше, че го боли гърлото, но явно от морската вода и от бирата в комбинация всичко му мина. :)

Лятото този номер върви, но зимата никак не ми се получават нещата, най-много да ускоря и още по-зле да стане положението :mrgreen:

07 Окт 2015, 13:47

Със сигурност ще е зле, ако се лекувате по този начин, няма да има никакви ползи просто :)

09 Окт 2015, 10:15

започвам да си пийвам повече чай, слагам си лимон, мед, наблягам на плодовете и зеленчуците и така гледам да се справям с наглата неприятна настинка ;) и краката на топло в леген с вода и сол! :mrgreen:

09 Окт 2015, 14:36

Krum написа:започвам да си пийвам повече чай, слагам си лимон, мед, наблягам на плодовете и зеленчуците и така гледам да се справям с наглата неприятна настинка ;) и краката на топло в леген с вода и сол! :mrgreen:

На това със солта никога не съм му схващала цаката, кому е необходимо?! :roll:

09 Окт 2015, 16:13

Mauritius написа:
Krum написа:започвам да си пийвам повече чай, слагам си лимон, мед, наблягам на плодовете и зеленчуците и така гледам да се справям с наглата неприятна настинка ;) и краката на топло в леген с вода и сол! :mrgreen:

На това със солта никога не съм му схващала цаката, кому е необходимо?! :roll:

Идеята е, май , че се вдига температурата, незнам защо :)

12 Окт 2015, 13:23

При настинка винаги започвам с горещ душ, топли чайове, много джинджифил, мед в големи количества и това е. :) Разбира се капки за нос - клеева тикнтура и това е. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4