Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как действате при първи симптоми на настинка?

12 Окт 2015, 16:20

Snejna написа:При настинка винаги започвам с горещ душ, топли чайове, много джинджифил, мед в големи количества и това е. :) Разбира се капки за нос - клеева тикнтура и това е. :)

И аз действам по същия начин + джинджифила разбира се, голяма е работа. :)

23 Окт 2015, 17:03

Rali_hr написа:
Snejna написа:При настинка винаги започвам с горещ душ, топли чайове, много джинджифил, мед в големи количества и това е. :) Разбира се капки за нос - клеева тикнтура и това е. :)

Забрави вълшенбата ехинацея, иначе и сока от Нони не е за изпускане в такива случаи!

25 Окт 2015, 15:00

Аз нещо тоя сок от нони ми е малко ала бала, изведнъж па всички полудяха по него :)

25 Окт 2015, 18:38

belleville написа:
Rali_hr написа:

Забрави вълшенбата ехинацея, иначе и сока от Нони не е за изпускане в такива случаи!

Сок от Нони, ти наистина ли?!?!? По-добре си купи боза, по-евтино е и ще имаш същият ефект на лице!

26 Окт 2015, 12:07

хаха! :lol: :lol: Днес какво ви става на всички? Боза и сок от Нони едно и също> :) Побъркахте ли се вече? :lol: :lol: :lol: :lol:

16 Ное 2015, 14:52

Mon_ton написа:хаха! :lol: :lol: Днес какво ви става на всички? Боза и сок от Нони едно и също> :) Побъркахте ли се вече? :lol: :lol: :lol: :lol:

хаха :) защото напоследък след предаването на Гала е абсолютен бум по въпроса. Всичко живо пие сок от нони. :)
А иначе мисля, че е достатъчно да се ползва малко клеева тинктура и малко повече плодове и зеленчуци :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4