
Yunona написа:Карфиолът и броколите са голямата ми майчина болка :) Не успях да науча децата си да ги харесват. Броколите са им в черния списък изцяло, а карфиолът го хапват с огромно удоволствие, но само суров. Обикновено го правя на салата с настъргани моркови, като задължително я оставям овкусена за няколко часа (цял ден или цяла нощ) в хладилника. Така, леко маринован, карфиолът е много вкусен. Поръсвам с леко запечен сусам или слънчоглед и се яде без възражения :)
rabotnata pchela написа:Yunona написа:Карфиолът и броколите са голямата ми майчина болка :) Не успях да науча децата си да ги харесват. Броколите са им в черния списък изцяло, а карфиолът го хапват с огромно удоволствие, но само суров. Обикновено го правя на салата с настъргани моркови, като задължително я оставям овкусена за няколко часа (цял ден или цяла нощ) в хладилника. Така, леко маринован, карфиолът е много вкусен. Поръсвам с леко запечен сусам или слънчоглед и се яде без възражения :)
И аз така го обичам. Но за сметка на това, броколите пък са в списъка на 100% от любимите храни на синът ми. :) Правя му редовно, само на пара, с малко кашкавал и си хапва с голямо удоволствие. Не съм се сещала така да направя и карфиолът но ще пробвам в най-скоро време, докато все още се намир акарфиол.
mix_twix написа:Цвеклото ми е любимо като го метна на бързо върху грил тигана, става супер. :)
mix_twix написа:Цвеклото ми е любимо като го метна на бързо върху грил тигана, става супер. :)
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта