Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
22 Юни 2015, 13:43
А, много ясно, че е така. Ние вчера да кажем закусихме филия с пастет, а предния ден - принцеси. Кое точно му е здравословното?
24 Юни 2015, 10:56
У нас уикенда се хапва винаги стабилно, напоследък все баници ми се ядат и жената прави, оказа се голям талант
25 Юни 2015, 21:32
За уикенда най-обичам да си хапвам палачинки с трици, стават страшно вкусни и крехки!
26 Юни 2015, 10:03
Най-любимото през уикенда са ми мекиците, у нас са на почит. Правя ги почти всека седмица.
26 Юни 2015, 10:46
Kremiliya написа:Най-любимото през уикенда са ми мекиците, у нас са на почит. Правя ги почти всека седмица.
Мноого вкусен избор!

))
26 Юни 2015, 13:05
Аз през уикенда най-често ям яйца, защото ме засищат, а не ми става тежко, после спокойно мога да прекарам деня в разходки
26 Юни 2015, 15:01
Уикенда е времето за стабилните закуски, тогава вианги ям нещо мазно и тестено!

За утре съм планирала едни понички да си направя за закуска.
03 Авг 2015, 12:39
Напоследък така да съм се разяла, че не е истина просто!

Закуските ми без значение уикенд или не са доста стабилни - мекици, гюзлеми, питки
03 Авг 2015, 15:58
Lollipop написа:Напоследък така да съм се разяла, че не е истина просто!

Закуските ми без значение уикенд или не са доста стабилни - мекици, гюзлеми, питки

А така, много неподходящ избор за лятото обаче и аз усещам напоследък че доста ми се хапва и не мога да се спра да ям!
03 Авг 2015, 16:08
Lollipop написа:Напоследък така да съм се разяла, че не е истина просто!

А така!

Аз също много харесвам такива закуски, сега когато съм у нас отпуска всяка сутрин ядем такова. На морето - също