Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква е любимата ви закуска за уикенда?

03 Авг 2015, 16:22

Lisica написа:
Lollipop написа:Напоследък така да съм се разяла, че не е истина просто! :lol: Закуските ми без значение уикенд или не са доста стабилни - мекици, гюзлеми, питки :)

А така, много неподходящ избор за лятото обаче и аз усещам напоследък че доста ми се хапва и не мога да се спра да ям! :D

По-принцип не е проблем, но може да се хапват плодове, яко диня - хем надува, хем засища, прекрасно е, само дето ти се пишка преди да си стигнал до работа! :mrgreen: :mrgreen:

03 Авг 2015, 17:12

Наистина плодовете особено за лятото са по-добър избор и са наистина страхотни, защото разбуждат много добре. Аз си хапвам диня, пъпеш, праскови, голямо разнообразие има.

03 Авг 2015, 17:43

Най-често през уикенда си правя палачинки, не знам защо за мен това е най-доброто хапване за почивните дни, а възможностите са толкова много!

05 Авг 2015, 16:40

Лятото правя закуска от вечерта с плодове и кисело мляко, не само е превъзходно вкусно, но е леко и полезно, а го правя от вечерта, за да мое след това и самото кисело мляко да има приятния и сладникав вкус от плодовете!

06 Авг 2015, 09:56

На мен една голяма сочна праскова ми е достатъчна, ако съм много гладна сутрин, но обикновено кафето с цигарата ми убива всякакъв сутрешен апетит, което си е от полза за мен :idea:

03 Сеп 2015, 15:50

sofi_black написа:На мен една голяма сочна праскова ми е достатъчна, ако съм много гладна сутрин, но обикновено кафето с цигарата ми убива всякакъв сутрешен апетит, което си е от полза за мен :idea:

и аз не закусвам, пуша цигара и с кафето ми е супер, така карам до обяд.

07 Сеп 2015, 12:24

Тези дни много често сутрин ям принцеси, това е последната ми страст. Като с всяко нещо и с храната ако се зарибя достатъчно с нещо мога да си хапвам по много. :lol:

07 Сеп 2015, 15:05

Andrey написа:Тези дни много често сутрин ям принцеси, това е последната ми страст. Като с всяко нещо и с храната ако се зарибя достатъчно с нещо мога да си хапвам по много. :lol:

И аз страшно обичам такива неща, но уви рядко мога да си позволя да ги ям, защото на бързо си намират място я по бедра, я по корем. :mrgreen:

28 Сеп 2015, 16:14

Оф, аз като зарибя и аз по нещо и не спиарм докато не си отям от сърце ;) Напоследък съм на препечени филии яко!

25 Окт 2015, 16:11

Anka написа:Оф, аз като зарибя и аз по нещо и не спиарм докато не си отям от сърце ;) Напоследък съм на препечени филии яко!

Голяма грешка с тези препечени филии, при тях обикновено край няма, за съжаление. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5