12 Май 2015, 14:53
Локумът написа:renetka написа:Локумът написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СМЯТАЙ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На ренетка ѝ поискаха най-скъпото!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо не ми се вижда нормална реакция това...
тя и на мен не ми се вижда нормална реакция някой да ти поиска рецепта и ти да му кажеш "сори, не става"
12 Май 2015, 16:08
renetka написа:Локумът написа:тя и на мен не ми се вижда нормална реакция някой да ти поиска рецепта и ти да му кажеш "сори, не става"
Ъъъ...тук много грешиш
12 Май 2015, 16:15
MerryPop написа:renetka написа:Локумът написа:тя и на мен не ми се вижда нормална реакция някой да ти поиска рецепта и ти да му кажеш "сори, не става"
Ъъъ...тук много грешиш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а стига, ве, последно ще я давате ли тази рецепта или няма, защото искам рецепта за нездравословни шоколадови бонбони, ако някой има да не си я крие!
![]()
13 Май 2015, 16:07
renetka написа:MerryPop написа:renetka написа:Ъъъ...тук много грешиш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а стига, ве, последно ще я давате ли тази рецепта или няма, защото искам рецепта за нездравословни шоколадови бонбони, ако някой има да не си я крие!
![]()
Гугъл би ти помогнал от раз
14 Май 2015, 12:23
14 Май 2015, 13:33
MerryPop написа:Похабявала съм достатъчно храна, за да не си го причинявам отново, а и нали затова е форума да споделяме, та продължавам да си искам нещо сигурно и изпробвано![]()
![]()
17 Май 2015, 12:13
Локумът написа:MerryPop написа:Похабявала съм достатъчно храна, за да не си го причинявам отново, а и нали затова е форума да споделяме, та продължавам да си искам нещо сигурно и изпробвано![]()
![]()
Има много варианти, намерих доста рецепти и у нас последната седмица ги пробвахме, ще ти ги напиша на съобщение, тези, които смятам за успешни.
04 Юни 2015, 15:02
09 Мар 2016, 15:40
S_Milenska написа:Бонбоните рафаело с бадем или лешник бяха?
09 Мар 2016, 16:02