Колкото по-хладно става времето навън, толкова повече ми се хапват сладорийки
Чудих се дълго какво да забъркам, което по възможност да е бързо, без много шоколадово истории и тогава се сети!
Може би е било миналата зима, приятелки ми казаха, че са си правили бонбони без печене,

съответно без брашно, без яйца - повечко сушени плодове и ядки! Идеята ми се вижда супер, понеже няма да се занимавам и цапотя с шоколади и подобни, ще става бързо щом е без печене

Предполагам биха изглеждали по подобен начин,

- bonbonki.jpg (16.06 KiB) Прегледано 1676 пъти
но от какво могат да се забъркат бонбоните без печене, така че да не стават на трохи, какво ги обединява

Сещате ли се какво може още да се добави към суровите бонбони, като изключим сушените плодове и ядките

за по-голямо разнообразие? Според вас, биха ли понесли бонбоните без печене пресни плодове, като банани
