Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
08 Дек 2015, 18:13
mix_twix написа:И аз я ям топла, много е яка, още
"течна", после вече не е толкова вкусна сякаш. :Р
Е, да докато е течна сякаш повече й се усеща вкуса, особено ако си хапвал току-що извадена от хладилник... няма как да има толкова силен вкус!
09 Дек 2015, 12:34
Ям я по всякакъв начин - и топла и студена. И по двата начина ми харесва достатъчно, че да си я ям редовно.
09 Дек 2015, 13:22
магда, ен знам дали ѝ се усеща повече вкуса, но определено е по-приятна за ядене, по-крехка е, после като се гланцира и хич не ме кефи.
09 Дек 2015, 14:41
Сега се сещам, че може да се залее с дулсе де лече и да стане страхотна, но преди да е стегнала..
24 Авг 2016, 14:53
Elica написа:Сега се сещам, че може да се залее с дулсе де лече и да стане страхотна, но преди да е стегнала..
това е страхотна идея, даже ако към млякото и захарта се добави малко канела и аз не бих отказала

.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.