Slavena написа:У нас ядем много сладко и аз и малкия, изобщо не го ограничавам, ат ова, че някой е решил да му донесе нещо само може да ме ласкае.
Много хубаво правите вие у вас..
Slavena написа:У нас ядем много сладко и аз и малкия, изобщо не го ограничавам, ат ова, че някой е решил да му донесе нещо само може да ме ласкае.
Lollipop написа:Добре е да се контролират децата, но могат да се научат, че сладко е и плодът примерно. ;) Имам приятелка, която дава на дъщеря си по 4-5 сладоледа дневно, не знам защо го приема за нормално. Мен не ме притеснява количеството студено, а количеството боклуци, които изяжда, но всеки си знае.
веселказасмяна написа:Lollipop написа:Добре е да се контролират децата, но могат да се научат, че сладко е и плодът примерно. ;) Имам приятелка, която дава на дъщеря си по 4-5 сладоледа дневно, не знам защо го приема за нормално. Мен не ме притеснява количеството студено, а количеството боклуци, които изяжда, но всеки си знае.
Всичко е до възпитанието на вкуса, не, че самото дете си няма предпочитания, но въпреки това...
Lollipop написа:Добре е да се контролират децата, но могат да се научат, че сладко е и плодът примерно. ;) Имам приятелка, която дава на дъщеря си по 4-5 сладоледа дневно, не знам защо го приема за нормално. Мен не ме притеснява количеството студено, а количеството боклуци, които изяжда, но всеки си знае.
Rali_hr написа:Lollipop написа:Добре е да се контролират децата, но могат да се научат, че сладко е и плодът примерно. ;) Имам приятелка, която дава на дъщеря си по 4-5 сладоледа дневно, не знам защо го приема за нормално. Мен не ме притеснява количеството студено, а количеството боклуци, които изяжда, но всеки си знае.
Затова като яде много сладолед трябва да яде домашен. Лятото по закон и у нас сладоледите са в огромни количества, но правя домашен. Вкусът не е много по-различен, но със сигурност е много по-качествен сладоледа, а и доста изгоден.![]()
А за сладкото, аз се опитвам да наложа някакви граници, но трудно. Малкия особено, много обича сладки неща, избягвам да му давам джобни, защото знам, че ще ги даде за такива боклуци.
Назад към Бременност, раждане и майчинство
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта