14 Окт 2014, 14:15
14 Окт 2014, 14:40
14 Окт 2014, 16:15
28 Ное 2014, 13:41
28 Ное 2014, 14:03
Kremiliya написа:Може да експериментирате, там са големи фенове на различните сирена, но за българския джоб да сложиш 200 градама пармезан и още 100гр. моцарела си е луксозна работа
05 Дек 2014, 17:41
Nightmare написа:Kremiliya написа:Може да експериментирате, там са големи фенове на различните сирена, но за българския джоб да сложиш 200 градама пармезан и още 100гр. моцарела си е луксозна работа
До някъде е така, но зависи и колко гърла храниш, ние двамата ядем като за един сигурнотака че можем да си го позволим
16 Дек 2014, 13:19
16 Дек 2014, 15:15
16 Дек 2014, 15:39
16 Дек 2014, 15:58
веселказасмяна написа:Скоро гледах по някоя от кулинарните телевизии как се правят истински италиански талиатели, не изглеждаше много трудно самото тесто, но в разточването е майсторлъка!!