
За съжаление много обичаме какви ли не пици и пасти, но не мога, нито да запиша рецептите, нито да ги запомня!






Kremiliya написа:Може да експериментирате, там са големи фенове на различните сирена, но за българския джоб да сложиш 200 градама пармезан и още 100гр. моцарела си е луксозна работа
Nightmare написа:Kremiliya написа:Може да експериментирате, там са големи фенове на различните сирена, но за българския джоб да сложиш 200 градама пармезан и още 100гр. моцарела си е луксозна работа
До някъде е така, но зависи и колко гърла храниш, ние двамата ядем като за един сигурнотака че можем да си го позволим
веселказасмяна написа:Скоро гледах по някоя от кулинарните телевизии как се правят истински италиански талиатели, не изглеждаше много трудно самото тесто, но в разточването е майсторлъка!!
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта