Видях, че се продават доста видове ръкавици, избрах тази, но все още не съм сигурна дали да я взема.

И все още се чудя дали е добре да използвам ръкавица за пилинг или да се къпя от време на време с гъба

Грохот написа:Според мен ще направиш доста безсмислена покупка с тези ръкавици, ако се сещаш има едни естествени гъби за баня, те са доста по-добри, но първоначално са доста твърди, но можеш да я оставиш за няколко часа в гореща вода, преди да влезеш да се къпеш
Snejna написа:Грохот написа:Според мен ще направиш доста безсмислена покупка с тези ръкавици, ако се сещаш има едни естествени гъби за баня, те са доста по-добри, но първоначално са доста твърди, но можеш да я оставиш за няколко часа в гореща вода, преди да влезеш да се къпеш
какви са тези естествени гъби за баня? Никога не съм чувала.
zheleva212 написа:Snejna написа:Грохот написа:Според мен ще направиш доста безсмислена покупка с тези ръкавици, ако се сещаш има едни естествени гъби за баня, те са доста по-добри, но първоначално са доста твърди, но можеш да я оставиш за няколко часа в гореща вода, преди да влезеш да се къпеш
какви са тези естествени гъби за баня? Никога не съм чувала.
Ами то е растение и тези гъби май са нещо като плодовете му... като се накиснат и си стават мекички, ама им трябва известно време, докато станат нормални, в началото ти свалят кожата ха ха
Kaya написа:Какво е това растение, име, снимка нещо?
penny написа:Kaya написа:Какво е това растение, име, снимка нещо?
Е, вие не знаете ли... казва се луфа и расте доста добре и по нашите ширини, странното е, че го ползват и за зеленчук на много места, ама само младите "гъбки"
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта