Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
20 Яну 2017, 13:38
Kremiliya написа:Имам у нас от тези роклите с дунапрена, които ги знаем от детството си, ползвам ги когато искам да се накъдря, което е много рядко :)
Обикновените са си хубави, да, но си наболява, когато се спи.
20 Яну 2017, 16:00
Ленетите са много ефектни и се спи лесно с тях, но не придават обем в корена.
24 Яну 2017, 22:49
Тези лентички за коса на снимката от къде се купуват? За пръв път виждам такова нещо, но къдриците, които виждам, много ми харесват. Точно като с машата са се получили, но поне не си гориш косата..
26 Яну 2017, 15:43
rose_92 написа:Тези лентички за коса на снимката от къде се купуват? За пръв път виждам такова нещо, но къдриците, които виждам, много ми харесват. Точно като с машата са се получили, но поне не си гориш косата..
http://polezniprodukti.com/Inovativni-r ... ic-Leverag Само оналйн съм виждала, сега от гугъл първото, което мярнах е тоя сайт, излизат и реклами във фейсбук постоянно, може да не си обърнала внимание.
21 Фев 2017, 13:19
Ленти взех на дъщеря ми, с тях се получават нещата, но нейната коса е много мека и става наистина страхотно, а и е по-дълга, докато с обикновените може да се постигне обем в корените.
23 Фев 2017, 13:47
Обикновените ролки на мен не ми харесват, особено пък за обем. Приличаш после на едно голямо нищо.
Най-добре да се използва или маша, или преса.
24 Фев 2017, 14:44
Аз се къдря с тънки чорапи и много ми харесва как се получава - е, къдриците са само в долната част на косата, но стои много красиво. Освен това издържат дори и на студено време без да слагам лак (обаче трябва да спиш с чорапите или поне 5-6 часа да постоят, за да са трайни). Вече само така се къдря.
24 Фев 2017, 16:00
rose_92 написа:Аз се къдря с тънки чорапи и много ми харесва как се получава - е, къдриците са само в долната част на косата, но стои много красиво. Освен това издържат дори и на студено време без да слагам лак (обаче трябва да спиш с чорапите или поне 5-6 часа да постоят, за да са трайни). Вече само така се къдря.

Как го правиш? имаш ли някаква снимка по която да можеш да обясниш, не си представям как може да стане с чорапи, разкажи подробно!
24 Фев 2017, 16:09
И на мен ми е интересно как се получава това с чорапите.
24 Фев 2017, 17:26
https://www.youtube.com/watch?v=1DwZHRAjrWgТук можете да видите как стават букли с лента за коса.
Клипчето с чорапите нещо не го намирам, но в youtube можете да разгледате различни начини за къдрене без преси и маши.
Иначе аз използвам от тези тънките чорапи, защото са по-дълги. Разделям косата на 2 части, намокрям я леко и увивам двете половини коса около двата чорапа. Отдолу слагам по 3-4 фиби и така спя.