Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Какви ролки за коса използвате?

14 Окт 2014, 17:00

Преди около година започнах да къдря косата си с маша. Много се харесвам по този начин, но за косата ми вече е истинско мъчение това.

Смятам, че ролките биха били една идея по-щадящи за косата и се надявам, че ще мога да намеря такива, които и да щадят и едновременно с това да правят къдрици такива, каквито аз искам :? Чудя се от кой вид ролки да си взема :? и с каква големина :? дали подобни
fig-sage.jpg
fig-sage.jpg (18.26 KiB) Прегледано 1427 пъти
ще бъдат прекалено големи за средна дължина на косата?

Какви ролки използвате вие или се доверявате на машите все още? Според вас, дали ролките биха изтощавали толкова косата, колкото и машата? :?

Re: Какви ролки за коса използвате?

14 Окт 2014, 17:04

Убедена съм, че ролките са доста по-щадящи за косата за разлика от машата, но работата е там какви къдрици искаш, понеже тези ролки правят различен вид къдрици от тези,
Spyro-Curls-4.jpg
Spyro-Curls-4.jpg (22.93 KiB) Прегледано 1423 пъти
например, на мен повече ми харесват вторите, но пак зависи от търсения ефект :!:

15 Окт 2014, 14:41

На мен не ми стоят съвсем естествено къдриците втората снимка, но много ми харесват вълнообразните, смятам че с една прилична дължина на косата и големи ролки би се получило прекрасно! :)

04 Дек 2014, 17:33

Да, като на втората снимка, такива лентички имам, супер ефектни! :)

05 Дек 2014, 12:00

Зависи какъв ефект се търси! Но машата настина е за в краен случай, ако много бързаме за някъде и искаме да си направим прическа, иначе ролки и лентички са супер заместител :)

05 Дек 2014, 15:26

А от къде мога да си намеря такива лентички, като втория вариант? :roll:

10 Мар 2015, 14:19

Аз използвам старите традиционни ролки и съм много доволна от тях ;)

10 Мар 2015, 16:28

Аз си се къдря с маша, ама мисля да минавам и аз на разни такива ленти и ролки, защото по-щадящи ми се виждат за косата. ;)

10 Мар 2015, 17:00

Плитки, момичета! Като бяхме малки, майките ни ни сплитаха,а на другия ден ние веехме къдрици :)

10 Мар 2015, 17:25

Имам у нас от тези роклите с дунапрена, които ги знаем от детството си, ползвам ги когато искам да се накъдря, което е много рядко :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3