15 Окт 2014, 11:21
15 Окт 2014, 11:26
04 Дек 2014, 15:51
11 Дек 2014, 15:07
rabotnata pchela написа:Ех, аз ще ви кажа![]()
Квасът се прави, като в един буркан слагат черно брашно ръжено или там каквото прецениш и вода- минерална. Оставяш, на следващия ден слагаш пак малко брашно, разбъркваш и оставяш. Да те подготвя- разнася се зверска миризма, и така на около 4-5 ден трябва да се надуло доста и ти постоянно трябва да съживявашПосле процедираш както с маята, може да го омесиш твърдо и да прибереш в хладилника, или да ползваш веднага. Хайде успех
11 Дек 2014, 16:18
11 Дек 2014, 16:45
Harmony написа:Странно ми е с какво е по-различен този хляб от всички останали не знам дали са правили едно време от него, ама се съмнявам, трябва да са освирепявали от глад докато се случат нещата, а