15 Окт 2014, 16:00
15 Окт 2014, 16:06
20 Окт 2014, 17:01
28 Ное 2014, 10:55
Коцева написа:Ами ако са от кокошките на баба ми, за да съм сигурна, че нямат салмонела, не ще мога да бъда убедена, но добре измити и стерилизирани, бих опитала да ги използвам, вярвам, че биха имали успех!
27 Яну 2015, 16:40
28 Яну 2015, 02:39
28 Яну 2015, 10:42
28 Яну 2015, 14:39
27 Окт 2015, 16:16
Elica написа:Черупките на яйцата съдържат много калций, но наистина си е опасно, по-добре е с купешки черупки, защото нямат 100% салмонела яйцата, но минус е, че не се знае кокошките с какво се хранят, за да снасят.
08 Яну 2016, 16:06
Kaya написа:Elica написа:Черупките на яйцата съдържат много калций, но наистина си е опасно, по-добре е с купешки черупки, защото нямат 100% салмонела яйцата, но минус е, че не се знае кокошките с какво се хранят, за да снасят.
Като цяло май няма как да сме сигурни, остава рискът..