Най-вкусните сандвичи, които приготвяте?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Най-вкусните сандвичи, които приготвяте?

Мнениеот annydance » 15 Окт 2014, 16:29

Предварително държа да се извиня за темата, тъй като сред толкова теми за здравословно хранене някак не върви да пусна такава за сандвичи, но пък това не означава, че и те не могат да бъдат здравословни :!: :!:

Разбира се и аз се опитвам да хапвам максимално здравословни храни, но мога да включа към тях и сандвичите, които си правя :D :D Смятам, че всеки, който обича да хапва, съответно да прави сандвичи влага частица творчество в това, което създава! Точно поради тази причина пускам темата! :idea:

Най-вкусни са ми тези сандвичи
HomemadeSandwich.jpg
HomemadeSandwich.jpg (30.08 KiB) Прегледано 488 пъти
здравословни, сочни с песто от зелени подправки и зехтин, запечени леко със зеленчуци и кашкавал!!!
Брат ми обожава сандвичите с яйце печено на тиган, авокадо и зеленчуци, но лично на мен лично не ми допада неговото творчесто :mrgreen: :mrgreen:

Идвам тук за идеи да направя по-вкусен и от този сандвич по-горе, та кажете вашите предложения - как приготвяте най-вкусните си сандвичи? :idea:
annydance

Re: Най-вкусните сандвичи, които приготвяте?

Мнениеот sofi_black » 15 Окт 2014, 16:34

По едно време минах основно на сандвичи, такъв беше периодът, но тогава открих най-вкусния и хранителен сандвич - две филийки намазани с предварително разбито яйце и сирене с подправки, изпечени между тях филе, домат или листо салата и кашкавал слага се за малко да се запече, колкото да се размекне кашкавала, не мога да ти опиша за какъв вкус иде реч :!: :lol: :lol: аз добре хапвам и прозвуча сякаш не подбирам, но е невероятно - гаранция! :mrgreen: :!:
sofi_black

Мнениеот magda » 20 Окт 2014, 16:08

Най-много ми допадат сандвичите на тостера - стават хрупкави и тънки, било то само с лютеница и сирене или само с шоколад :idea: :idea:
magda

Мнениеот silver933 » 25 Ное 2014, 13:11

Всички сме почитатели на сандвичите, но за съжаление хич не са полезна храна. Сякаш от най-вкусните ми сандвичи са с повече сирена - кашкавал, топено сирене и може и някое доматче да се разхожда из вътре ;)
Аватар
silver933

Назад към Рецепти и полезни съвети