22 Юли 2015, 16:40
gomez123 написа:Всъщност задължително ли е да се слага и друго брашно или може и само с такова от лимец и какъв вкус има?
22 Юли 2015, 19:58
22 Юли 2015, 20:17
23 Юли 2015, 15:09
marsu написа:С квас ли правите хляба или с мая? Аз мисля да пробвам да направя квас но се притеснявам от жегата..
23 Юли 2015, 15:34
23 Юли 2015, 16:32
Pipilota написа:Мисля и аз да пробвам но много скъпо ми идва не мога да си позволя ежедневно са го ядем...
23 Юли 2015, 17:36
Harmony написа:Pipilota написа:Мисля и аз да пробвам но много скъпо ми идва не мога да си позволя ежедневно са го ядем...
Така е, а е и трудоемко, все пак не мога да си представя през вечер да меся хляб, а с кваса, налага ли се да се остави да втаса?
24 Юли 2015, 05:32
27 Юли 2015, 18:58
28 Юли 2015, 11:02
marsu написа:Ще стане по-бързо просто вместо за 3 за 1 ден. може да го изсушиш и съхраняваш