Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
28 Юли 2015, 11:09
Хаха става въпрос за квас за такъв хляб.
28 Юли 2015, 11:40
Виждала съм квас по био магазините от различни неща, но не зная как се приготвя, на мен ми прилича на брашно, но предполагам се оставя с вода, за да се задействат бактериите, но цената за 100 гр беше от сорта на 5 лева, което предполагам стига за доста време, като се има предвид колко често правя и домашен хляб
28 Юли 2015, 12:26
Nightmare написа:Виждала съм квас по био магазините от различни неща, но не зная как се приготвя, на мен ми прилича на брашно, но предполагам се оставя с вода, за да се задействат бактериите, но цената за 100 гр беше от сорта на 5 лева, което предполагам стига за доста време, като се има предвид колко често правя и домашен хляб
ха, това е супер, то стига да си вземеш веднъж да имаш и да го активираш, след това може да се захранва, ще потърся,много искам да си направя хляб с квас, а се притеснявам много от кваса. Като се прибрем от морето това ще ми е първата работа!
05 Окт 2015, 12:09
Не съм пробвала , но определено искам да направя хляб, който да е здравословен и да си хапвам филийка - две на ден с чиста съвест, приемам абсолютно всякакви идеи!
05 Окт 2015, 13:06
Lollipop написа:Не съм пробвала , но определено искам да направя хляб, който да е здравословен и да си хапвам филийка - две на ден с чиста съвест, приемам абсолютно всякакви идеи!
Аз съм опитвала хляб с квас и беше адски вкусен и плътен, много много ми хареса, но не смятам за необходимо да си правиш сам при положение, че продават по пекарните много качествен и вкусен такъв
03 Ное 2015, 15:20
Продават ли, аз не съм виждала подобен хляб.
Надявам се, че може да се намери, с радост бих си хапнала!
20 Ное 2015, 13:35
Kremiliya написа:Продават ли, аз не съм виждала подобен хляб.
Надявам се, че може да се намери, с радост бих си хапнала!
Можеш да си направиш сама или до колкото знам, от парче такъв хляб, просто трябва да активираш кваса с нова вода, ново брашно и така. ;)
07 Дек 2015, 12:59
Онзи ден направих питки от лимец, содени, но бяха с кисело мляко. :) Но се чудя, май не е удачно да се ползва кисело мляко и сода в правенето на хляб, може би квас е по-добре. ..
07 Дек 2015, 13:39
Mon_ton написа:Онзи ден направих питки от лимец, содени, но бяха с кисело мляко. :) Но се чудя, май не е удачно да се ползва кисело мляко и сода в правенето на хляб, може би квас е по-добре. ..
По-добре махни това кисело мляко, не мисля, че е удачно да се използва за хляб. :) Пробвай с друго! :)
07 Дек 2015, 15:02
Snejna написа:Mon_ton написа:Онзи ден направих питки от лимец, содени, но бяха с кисело мляко. :) Но се чудя, май не е удачно да се ползва кисело мляко и сода в правенето на хляб, може би квас е по-добре. ..
По-добре махни това кисело мляко, не мисля, че е удачно да се използва за хляб. :) Пробвай с друго! :)
Това са коренно различни методи за направата на хляб и изцяло зависят от твоите предпочитания, какъво ти се яде, иначе е нормално да се сложи, освен ако Mon_ton не е в строг пост, и кисело мляко, за да може содата да бъде активирана.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.