Kaya написа:С лимон и оцет пак може да бъде активирана, но ако е хляба със сода и аз го предпочитам с кисело мляко, защото става по-хубав и по=пухкав. :) Но само от лимец не знам до колко това би имало ефект.
Mon_ton написа:Лимеца е много полезен, за си правя такива питки, само с лимец, но са с кисело мляко, стават вкусни :)
Взимала съм от пекарна и е точно такъв вид, какъвто го описваш, на мен лично не ми хареса и аз също бих предпочела да е по-спластен. :)Локумът написа:Като съм опитвал хляб от лимец е много ронлив, като е домашен пак ли е такъв? Примерно хлябът на Вита, пълнозърнестия ми харесва като текстура, но тоя от лимец много сух и много ронлив. Такъв ли е?
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта