Дали, обаче се припокриват правилата, по които се слага фон дьо тен с тези на крема, има ли някой идея?

PasDeDeux написа:До колкото си спомням зависи от зоната, в която се нанасяше крема. Спомням си много смътно една графика, която бях гледала, но не мога да ти кажа точно как спрямо различните зони се нанася, но да, има донякъде значение и за ефективността на крема,също и че трябва да се нанася на влажна кожа, това не мога да ти кажа защо е така
Nightmare написа:Най-важно е да се внимава със зоната около очите, тя е най-деликатна, а за останалото не мисля, че е важно
Andrey написа:Nightmare написа:Най-важно е да се внимава със зоната около очите, тя е най-деликатна, а за останалото не мисля, че е важно
Да, то затова има жени ходят намазани сякаш с маска, изглеждат абсурдно зле просто.
Snejna написа:Никога не ползвам разни посоки при нанасяне, правя го така, както ми харесва, особено за крема. :)
Snejna написа:Никога не ползвам разни посоки при нанасяне, правя го така, както ми харесва, особено за крема. :)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта