Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Котка в кръг – експериментирали ли сте с вашата?

23 Окт 2014, 14:13

Децата много искат да си вземем котка, просто едвам ме навиха след статията, която прочетох за експеримента с котките с кръг! :idea: :idea: :idea: :idea:

Една от първите ми задачи след като си вземем котето е направя този експеримент за котката в кръг :idea: :idea: и да разбера на какво се дължи това им поведение. :?
Експеримент звучи твърде грубо, дори стряскащо, всъщност работата е там, че където и из къщата да направиш кръг, щом котката го види ще иска да се настани в него!
kotka-v-krug.jpg
kotka-v-krug.jpg (19.28 KiB) Прегледано 896 пъти
Много е интересен фактът, че го правят винаги и не съм убедена, дали искат защита и уединения, та по тази причина да намират известен уют в кръга :roll:

Надявам се да споделяте резултатите на вашата котка в кръг, ще чакаме и снимки с децата, така че се постарайте! :D Защо, според вас, имат нужда да сядат или лягат на съвсем малки местенца, а съответно и в кръгове, :roll: :roll: а било то и от цветно тиксо :roll:

Re: Котка в кръг – експериментирали ли сте с вашата?

23 Окт 2014, 14:21

Като ученичка в малките класове бях домъкнала една котка вкъщи и нашите решиха да си я приберем, тогава много обичаше да спи на каквото има постлано, ако някъде има сложен лист - тя задължително лягаше и заспиваше на него, дори и на найлонови торбички спеше, но най-много обичаше на дрехите ми, така че явно си им е заложено нещо да ги тегли към закътанките места :idea:

23 Окт 2014, 16:27

Чувстват се в безопасност в тесните местенца просто. Кучетата също.

Имали сме котки, но не съм знаела за кръга и изобщо не съм забелязала такова нещо.

24 Окт 2014, 13:46

Ха ха котката ми се хванааа... :D :D :D Не можах да повярвам, за пръв път да е в настроение и да се хване на капан, който съм й заложила. :D :D Не вярвах, че ще стане, тъй като е доста буйна и четох, че на доста хора не се е получило, ама сигурно са си направили кофти кръгове :D моя беше идеален :D

14 Ное 2014, 16:14

аз до колкото разбрах от интернет.. преди време, дори и кръг от тиксо да направиш пак ще се хване, не знам! трябва да пробвам с някоя котка на село :D
Добави отговор
Отиди на страница: