23 Окт 2014, 16:32
23 Окт 2014, 16:36
30 Окт 2014, 13:59
24 Ное 2014, 14:52
19 Ное 2015, 17:01
rabotnata pchela написа:И на мен ми стана интересно има ли наистина рецепта за домашен сапун, дали ще се разпенва добре ?
20 Ное 2015, 12:27
penny написа:rabotnata pchela написа:И на мен ми стана интересно има ли наистина рецепта за домашен сапун, дали ще се разпенва добре ?
Да, добре се пени, може би не като Дав или други подобни, но пък е домашен, което е пестене и на здравето на околната околната среда и на собственото ти!
20 Ное 2015, 15:32
rabotnata pchela написа:penny написа:rabotnata pchela написа:И на мен ми стана интересно има ли наистина рецепта за домашен сапун, дали ще се разпенва добре ?
Да, добре се пени, може би не като Дав или други подобни, но пък е домашен, което е пестене и на здравето на околната околната среда и на собственото ти!
Но пък със сигурност е много трудоемко за миенето на едни ръце...
23 Ное 2015, 13:55
niya_mazova написа:rabotnata pchela написа:penny написа:Да, добре се пени, може би не като Дав или други подобни, но пък е домашен, което е пестене и на здравето на околната околната среда и на собственото ти!
Но пък със сигурност е много трудоемко за миенето на едни ръце...
Зависи, бях чела една много лесна рецепта, но тя се правеше с готов натриев сапун, настъргва е, добавя се във вряла вода, докато се разтвори, след което се слага глицерин и етерично масло, след като изстине се разбива с миксер и се слага в дозатор, със сигурност може и с кастилски сапун да се използва, като се сложат някои допълнения към него
27 Яну 2016, 11:22