29 Окт 2014, 13:52
29 Окт 2014, 14:04
27 Ное 2014, 17:41
28 Ное 2014, 13:05
11 Дек 2014, 15:42
19 Дек 2014, 12:37
19 Дек 2014, 14:27
nadqta написа:Тайната освен в разбиването и смесването на съставките е и в печенето, въобще не трябва да се отваря вратичката на фурната, докато не изстине почти, след като се поохлади се обръща на скара и да изстива![]()
19 Дек 2014, 14:51
19 Дек 2014, 15:17
S_Milenska написа:nadqta написа:Тайната освен в разбиването и смесването на съставките е и в печенето, въобще не трябва да се отваря вратичката на фурната, докато не изстине почти, след като се поохлади се обръща на скара и да изстива![]()
А ако ще правиш пандишпанова торта?)) спираш печката, чакаш да истине ипускаш на ново ... ми ако са 5 блата
19 Дек 2014, 17:54