Няколко пъти се опитах да направя пандишпанова торта и толкова пъти не ми се получи, стана си един обикновен сплескан блат, не, че не се изяде, ама не е там работата искам си тайната за пандишпана!
Много ми се иска да открия какво не правя както трябва или пък, дали не бъркам в пропорциите

Идеала ми за пандишпанов сладкиш е това

- 20391_l.jpg (28.83 KiB) Прегледано 2082 пъти
и нямам търпение, макар без ягоди да го приготвя
Моля ви се, кажете какви са тайните на хубавия пандишпан или каква е рецептата, по която го приготвяте, за да се получи така, както трябва - пухкав и лек

Сетих се, че вероятно има и някои неща, които трябва да знам при печенето и затова допълнително се сплесква

Разчитам на помощта ви!