Monika_Spasova написа:Да и аз предпочитам царевицата да не е замразена, не знам защо става толкова твърда и кофти на вкус, но все пак е вкусна де
О, да царевицата е другото нещо, което задължително трябва да бъде в консерва, иначе е гадна, да!
Monika_Spasova написа:Да и аз предпочитам царевицата да не е замразена, не знам защо става толкова твърда и кофти на вкус, но все пак е вкусна де
BeenieGal написа:Сурови на първо място използвам, но по-често употрубявам консервирани, отколкото замразени. Кисели краставички, печени чушки в буркан, домати в буркан това предимно имам благодарение на мама. За мен тези изброените няма как да са вредни, замразените също, макар че не харесвам вкуса им, след като се приготвят после.
analizatorka написа:Консервираните са повече на туршии и салати, рядко се ползва само един зеленчук. Там има и марината и вкусът е друг. Замразените могат да се ползват за много повече неща.
balsam написа:Консервирани рядко ползвам, имат странен и неприятен вкус за мен. Предпочитам пресни, а ако не мога да използвам такива, вземам замразени. Само царевица купувам в консерва.
Назад към Вегетарианци и вегани
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта