04 Ное 2014, 16:30
04 Ное 2014, 16:32
26 Ное 2014, 11:57
09 Сеп 2016, 14:29
13 Сеп 2016, 10:18
viking написа:Според мен си зависи и от ястието към коя кухня принадлежи. Ако готвите индийска, не може да се мине без куркума, шафран, карамфил и т.н. Всяка кухня си има съответните специфични подправки. Не върви на българско ястие да слагаш такива.
13 Сеп 2016, 13:36
14 Мар 2017, 15:33
analizatorka написа:Трябва си усет и познания какви подправки къде да се сложат. Наслагаш някоя, която не пасва, и после трябва да изхвърляш цялата манджа. Така веднъж бях настъргала индийско орехче с още доста подправки и за нищо не ставаше после яденето
.
14 Мар 2017, 15:58
14 Мар 2017, 16:39
11 Юли 2017, 09:47