Четох интервюто на Робърт Коен, човекът, който смята млякото за смъртоносна отрова

Всъщност, той е учен, който доказва, че млякото и производните продукти нанасят само вреда върху човешкия организъм, дори е написал и книга, което не зная колко по-достоверна прави знанията и разбиранията му, но тя е факт

- milk deadly poison.jpg (21.04 KiB) Прегледано 1024 пъти
Казано честно се замислих, дали млякото, което давам на децата си е по-добре да задържа за себе си и наистина ли е смъртоносна отрова
Все още не мога да си дам отговор на този въпрос, но интересното е, че той обвързва куп заболявания с приема на мляко и млечни продукти.
Звучи ми наистина престарано, тъй като на човек все някога му идва времето, било то от от сърдечно-съдово заболяване или от рак, то идва.

Повече се безпокоя, че това достига до децата ми и аз ги възпитавам, че им давам само полезни храни,а реално не зная дали е така

затова и в градината трябва да се изпива млякото и да се изяжда закуската, не само вкъщи, дали?!
Какво ще кажете вие по въпроса, има някакъв резон във всичко, което казва Коен или това е невярна информация и ако е така, защо да "измъчва" цялото си семейство на диета без млечни продукти,

ако не е сигурен в информацията