21 Апр 2015, 17:22
27 Апр 2015, 15:53
m.vulev написа:Да бе, защо му е на някого да прави такова нещо![]()
Те и жените се скатават от родилните мъки, та ние да се подлагаме на тях
![]()
22 Май 2015, 10:40
Andrey написа:m.vulev написа:Да бе, защо му е на някого да прави такова нещо![]()
![]()
да сме съпричастни и ние.
по-скоро бих мил чинии един месец всеки ден отколкото да се подложа на това, йок мцък и хич
26 Май 2015, 13:38
Andrey написа:m.vulev написа:Да бе, защо му е на някого да прави такова нещо![]()
![]()
да сме съпричастни и ние.
по-скоро бих мил чинии един месец всеки ден отколкото да се подложа на това, йок мцък и хич
27 Май 2015, 11:36
24 Юли 2015, 16:12
РИскове няма освен да се наплашат от момента, който наистина някой ден ще предстои, а след като много жени се справят значи май нее болка за умиране,а?Snejna написа:Мисля, че и много жени, които не са раждали естествено не биха се решили да се подложат на родилните болки, въпреки че в това няма никакъв риск.
27 Юли 2015, 16:08
kauda написа:РИскове няма освен да се наплашат от момента, който наистина някой ден ще предстои, а след като много жени се справят значи май нее болка за умиране,а?Snejna написа:Мисля, че и много жени, които не са раждали естествено не биха се решили да се подложат на родилните болки, въпреки че в това няма никакъв риск.
27 Юли 2015, 16:43
27 Юли 2015, 17:27
Elica написа:Аха, значи просто жените не ги боли толкова, щото си имат хормони
28 Юли 2015, 10:02
Malina написа:Elica написа:Аха, значи просто жените не ги боли толкова, щото си имат хормони
![]()
![]()
де да беше толкова хубаво, мисля, че всяка една жена щеше да ражда с удоволствие!