07 Ное 2014, 17:33
07 Ное 2014, 17:38
07 Ное 2014, 21:50
14 Ное 2014, 17:04
14 Ное 2014, 17:27
Kaya написа:да и аз съм почитателка на хумуса, но също така обичам и пастет с боб, винаги обаче си спазвам моята измислена рецепта, варя, мачкам и овкусявам с подправки на вкус и зехтин
15 Ное 2014, 18:42
luchia@marco написа:Kaya написа:да и аз съм почитателка на хумуса, но също така обичам и пастет с боб, винаги обаче си спазвам моята измислена рецепта, варя, мачкам и овкусявам с подправки на вкус и зехтин
И моята основна рецепта е такава, понякога добавям булгур, ако имам, друг път слагам и настърган лук, ак съм в настроение да плача, просто стържа луки така, но не мен ми допада повече бобения пастет от хумуса, казано честно, като и към двете добавям дооста къри!
16 Ное 2014, 15:40
12 Фев 2015, 15:02
13 Фев 2015, 12:49
Snejna написа:Замислям се дали мога да си направя пастет от гъби, ама май не съм виждала досега пасирани гъби
13 Фев 2015, 12:56