Кои храни сте забелязали, че пречат или помагат на сексуалния ни живот?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Кои храни сте забелязали, че пречат или помагат на сексуалния ни живот?

Мнениеот веселказасмяна » 07 Ное 2014, 17:56

Често попадам на заглавия на статии, в които се твърди, че лошия късмет в леглото се дължи особено много на храните, които приемаме. :roll: Абсолютно никога не съм отваряла да чета, понеже ми се струваше като пълна измислица. :x

Напоследък, обаче забелязвам, че и при нас нещата не са както преди в леглото. :!:
Не мога да се сетя да съм правила някакви промени в храненето, но е видно, че нещата не са такива каквито трябва да бъдат или поне каквито са били! :!:

Вие забелязали ли сте някои храни дали ви пречат или помагат на сексуалния живот :roll: и дали наистина я има тази зависимост :roll: или да се изразя по друг начин, какво правите, за да не се озовавате сутрин само с котката в леглото? :? :mrgreen:
bed.jpg
bed.jpg (22.48 KiB) Прегледано 925 пъти
Не зная как е възможно едни храни да пречат или други да помагат на сексуалния ни живот, но след като се случва промяната, как човек да не се зачуди дали нещо не е наред и с храненето :?
веселказасмяна

Re: Кои храни сте забелязали, че пречат или помагат на сексуалния ни живот?

Мнениеот exotic » 07 Ное 2014, 17:58

Няма ли да е странно да започнеш да сервираш на вечеря люти чушки с шоколад и мастика? :D :D :D Ами да, всеки би се усъмнил, затова опитай просто да се храните здравословно, точно нещата, които ни пречат като цяло и са вредни ни повлияват и негативно на сексуалния живот и обратно :idea: :idea:
exotic

Мнениеот annydance » 18 Ное 2014, 14:02

Не мисля, че има храни, които драстично да променят сексуалния ти живот! Вярно, че на мен лично шоколадът ми влияе и то доста добре, като съвсем не става въпрос за сексуален аспект. А за да има такова въздействие, предполагам, че с килограмите трябва да ядеш! :shock: :mrgreen: :mrgreen:
annydance

Мнениеот LaCoquine » 27 Апр 2015, 16:55

Що се отнася до мъжете всякакъв джънк им вреди, а за нас дамите, обикновено мъжете вредят на либидото ни, но и те са тези, които могат да се постараят и да го повишат :idea: като че ли не се влияем толкова от храни :D
LaCoquine

Мнениеот Elica » 27 Апр 2015, 20:11

Най ми вредят боб, лук, праз, чесън.. познайте защо! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Elica

Мнениеот веселказасмяна » 11 Май 2015, 16:45

Elica написа:Най ми вредят боб, лук, праз, чесън.. познайте защо! :lol: :lol: :lol:

Ммм мисля, че не вредят на теб, а косвено ти се отразяват, добре, че моят мъж и като съм хапвала нещо с чесън, пак си ме обича и се опитва да не му обръща внимание :lol:
веселказасмяна

Мнениеот nadqta » 12 Май 2015, 10:05

Със сигурност ягодите с шоколад биха били доста по-полезни и за сексуалния живот и за либидото на всеки, от мазен хамбургер с пържени картофки, та мисълта ми е, че полезните неща са си универсално полезни :D
nadqta

Мнениеот Nightmare » 22 Май 2015, 14:00

Смея да твърдя, че мастиката винаги е била от полза и на мъже, и на жени, така че няма какво да се лъжем, алкохолът помага и в това отношение :idea:
Nightmare

Мнениеот Rali_hr » 22 Май 2015, 14:55

Nightmare написа:Смея да твърдя, че мастиката винаги е била от полза и на мъже, и на жени, така че няма какво да се лъжем, алкохолът помага и в това отношение :idea:

Алкохолът никога не вреди, той винаги помага. :))
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Lisica » 09 Юни 2016, 16:46

Rali_hr написа:
Nightmare написа:Смея да твърдя, че мастиката винаги е била от полза и на мъже, и на жени, така че няма какво да се лъжем, алкохолът помага и в това отношение :idea:

Алкохолът никога не вреди, той винаги помага. :))

Съгласна съм с мнението ти, Рали! :) Така да събужда желанието за секс, разбира се, когато е в правилната доза, ако се прекали тогава положението става по-страшно. :mrgreen:
Аватар
Lisica

Следваща

Назад към Рецепти и полезни съвети