Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
04 Юни 2015, 16:26
S_Milenska написа:90 дневната диета също е много добър вариант си мисля за едно добро и качествено отслабване , а и почти през цялото време сме сити, да.
Да и на мен ми харесва, но има много ядене.
04 Юни 2015, 20:50
По-лошото е, че много често се случва напоследък да съм над иета и да качвам килограми после ....
09 Юни 2015, 11:08
Хапването на салати е много добра опция за сваляне на килограми
09 Юни 2015, 13:53
Snejna написа:Хапването на салати е много добра опция за сваляне на килограми

Е не може само на салати, трябва да се хапват и други храни, иначе организма ще почувства големи липси.
12 Яну 2017, 16:57
Това не е диета, това се наричанормално, здравословно хранене

. Поне се поддържа нормално еднакво тегло така.
11 Фев 2017, 12:09
Наистина всичко трябва да е начин на живот, а не тъпкане или пропускане храна, когато човек яде както трябва, организмът му естествено се настройва на най-правилен режим, но зор е човек да се пренастрои по такъв начин.
13 Фев 2017, 11:58
Аз не бих правила диета, в която ще ми се налага да гладувам. Ако карам на плодове и зеленчуци, към тях ще гледам да има нещо, което да засища - варива, месо, картофи. Плодовете ще са между храненията.
13 Фев 2017, 13:29
Най-добър ефект казват е, ако не се ядат плодовете следобед, за да могат да се изгорят калориите от тях. :) Има диети, в които се яде, например 90 дневната, храниш се нормално.
13 Фев 2017, 13:58
Диета и ситост за мен са неща от типа на "Голямата стъпка", чували сме за тях, но те не съществуват наистина.

И диетите без глад за мен са същото, говорят за тях,ама ги няма в действителност. Както се казва "глад,майка". така се слабее.
06 Мар 2017, 11:58
Е някои диети уж ти помагат, но според мен ако има достатъчно спорт това може да стане, иначе много малко вероятно да се случи.