02 Юни 2015, 17:42
gomez123 написа:Gorica23 написа:Има варианти за справяне с бръчките без ботокс, но задължително се посещава специалист - дерматолог. Има отворена тема по въпроса.
Давам линк:
topic12084.html
Според тебе дали могат и с някакви по-невинни домашни средства да се премахнат или е задължително да си правиш терапии, за които са необходими стотици левове?
05 Юни 2015, 18:53
09 Юни 2015, 13:54
10 Юни 2015, 14:22
15 Юни 2015, 15:07
19 Юни 2015, 12:07
PasDeDeux написа:Чувала съм, че на кремовете е добре да се прибавят капки етерично масло от жожоба, например и по този начин се забавя стареенето на кожатаза съжаление още не съм се наканила да си купя и да изпробвам, така че не мога да предам от личен опит
19 Юни 2015, 13:24
Gorica23 написа:PasDeDeux написа:Чувала съм, че на кремовете е добре да се прибавят капки етерично масло от жожоба, например и по този начин се забавя стареенето на кожатаза съжаление още не съм се наканила да си купя и да изпробвам, така че не мога да предам от личен опит
Капките няма да навредят, но само с тях и козметика няма да стане.
По скоро са помощно средство за поддържане след дадена процедура. Няма да се уморя да повтарям, че консултацията с лекар е задължителна, дори да няма видими причини.
Казва се профилактика и могат да се избегнат сериозни здравословни проблеми.
19 Юни 2015, 15:17
dejavu написа:Gorica23 написа:PasDeDeux написа:Чувала съм, че на кремовете е добре да се прибавят капки етерично масло от жожоба, например и по този начин се забавя стареенето на кожатаза съжаление още не съм се наканила да си купя и да изпробвам, така че не мога да предам от личен опит
Капките няма да навредят, но само с тях и козметика няма да стане.
По скоро са помощно средство за поддържане след дадена процедура. Няма да се уморя да повтарям, че консултацията с лекар е задължителна, дори да няма видими причини.
Казва се профилактика и могат да се избегнат сериозни здравословни проблеми.
Той май работата е там да не се стига до доктори!![]()
19 Юни 2015, 15:20
23 Юни 2015, 15:12
magda написа:И каквоо... ходите на преглед, за да ви кажат състоянието на кожата ви и дали имате нужда от някакви процедури, така лиужас, като мина 30-те ще ме е страх да ходя по лекари