Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как се справяте с бръчките тип пачи крак – какво използвате?

23 Юни 2015, 16:32

Всички бенки ли ви ги следи дерматолог?! :o

23 Юни 2015, 16:49

Gorica23 написа:
magda написа:И каквоо... ходите на преглед, за да ви кажат състоянието на кожата ви и дали имате нужда от някакви процедури, така ли :roll: ужас, като мина 30-те ще ме е страх да ходя по лекари :oops:

Възрастта няма никакво значение, от дете ходя на профилактични прегледи, не само при дерматолози, но при тях е задължително защото в много случаи кожата първа индикира здравословен проблем.
Повечето хора имаме бенки, които трябва да ги следи дерматолог, а след море е задължително. Болестите не подбират по възраст, никой не е застрахован. :)

Досега не знаех, че е редно да се ходи на такива прегледи, но още от сега ще си запиша час при дерматолог за след морето :idea: :idea:

24 Юни 2015, 09:48

Добре де, аз моите си бенки никога не съм ги преглеждала, ако ги имам цял живот не значи ли, че всичко ми е наред? :lol:

24 Юни 2015, 15:39

belleville написа:
Gorica23 написа:
magda написа:И каквоо... ходите на преглед, за да ви кажат състоянието на кожата ви и дали имате нужда от някакви процедури, така ли :roll: ужас, като мина 30-те ще ме е страх да ходя по лекари :oops:

Възрастта няма никакво значение, от дете ходя на профилактични прегледи, не само при дерматолози, но при тях е задължително защото в много случаи кожата първа индикира здравословен проблем.
Повечето хора имаме бенки, които трябва да ги следи дерматолог, а след море е задължително. Болестите не подбират по възраст, никой не е застрахован. :)

Досега не знаех, че е редно да се ходи на такива прегледи, но още от сега ще си запиша час при дерматолог за след морето :idea: :idea:

Задължително е, то и Москов говори само за нуждата от профилактични прегледи!
Kaya, малко излязохме от темата, а сега открих, че има специална тема за бенките, има доста спам, но може да си задаваме въпросите:

topic-t11807-40.html

24 Юни 2015, 21:16

Едно е да забележиш нещо и да отидеш на предглед, друго е да си взимаш през годината по 30 направления, за да ходиш на профилактични прегледи, ти как си го представяш ако всички това правят?!

25 Юни 2015, 14:32

lini_leni написа:Едно е да забележиш нещо и да отидеш на предглед, друго е да си взимаш през годината по 30 направления, за да ходиш на профилактични прегледи, ти как си го представяш ако всички това правят?!

Понякога като забележиш вече е късно.Аз задължително ходя на дерматолог, гинеколог и мамограф. Много рядко ползвам направления, отивам на частен прием, не ми излиза по-скъпо, спестявам време, а времето е пари.

25 Юни 2015, 15:32

Има нещо вярно, Кая, но за какво са ни лица на мумии, не разбирам, вярно искаш да се съхраниш, но по този начин изглеждаш само по-нелепо :oops:

26 Юни 2015, 15:32

Mr.Eko написа:Има нещо вярно, Кая, но за какво са ни лица на мумии, не разбирам, вярно искаш да се съхраниш, но по този начин изглеждаш само по-нелепо :oops:

Изобщо не изглеждам нелепо, а свежа и добре за възрастта си, даже имам нов приятел, който ме харесва и уважава затова, че се поддържам... :)

29 Юни 2015, 09:23

Gorica23 написа:
Mr.Eko написа:Има нещо вярно, Кая, но за какво са ни лица на мумии, не разбирам, вярно искаш да се съхраниш, но по този начин изглеждаш само по-нелепо :oops:

Изобщо не изглеждам нелепо, а свежа и добре за възрастта си, даже имам нов приятел, който ме харесва и уважава затова, че се поддържам... :)

Важно е всеки да изглежда и да се поддържа по начина, който е сметнал за необходим, за да има самочувствие :idea: А това, че всеки има известни провали с прическа или нещо друго... е, какво да правиш, случва се :mrgreen:

02 Юли 2015, 13:04

MollyDolly написа:
Gorica23 написа:

Важно е всеки да изглежда и да се поддържа по начина, който е сметнал за необходим, за да има самочувствие :idea: А това, че всеки има известни провали с прическа или нещо друго... е, какво да правиш, случва се :mrgreen:

Да, най - важно е сам да се харесваш, тогава и другите те харесват. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 41