Сезонът на шапките идва, но какво се случва с косата ви под нея?

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Re: Сезонът на шапките идва, но какво се случва с косата ви под нея?

Мнениеот Snejna » 06 Яну 2015, 13:35

Много обичам да нося шапки, и лятото също нося, много ги харесвам. За щастие косата ми не се влияе много от шапките ;)
Аватар
Snejna

Мнениеот Ваня Стойчева » 09 Яну 2015, 12:33

Много ми изтънява косата когато нося шапки и започва да капе, затова избягвам, ако е много студено слагам качулката за набързо.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Alexandrina » 12 Яну 2015, 17:16

Никога досега не ми се е случвала шапката да ми влияе на косата. Да, разваля ми се формата, но нямам проблем с изтъняване и тн
Alexandrina

Мнениеот Malina » 12 Яну 2015, 17:23

Alexandrina написа:Никога досега не ми се е случвала шапката да ми влияе на косата. Да, разваля ми се формата, но нямам проблем с изтъняване и тн

И аз съм така, все пак за колко я носим тази шапка, ако е нон стоп на главите ни е друго вече!
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот belleville » 15 Сеп 2016, 16:07

Аз освен наелектризиране и да приличам в главата на разплетена кошница други последици нямам :smile: .
belleville

Мнениеот S_Milenska » 16 Сеп 2016, 08:29

Ако косата ви е добре стилизирана и шапката е по размер, няма проблеми! :) Всяка година нося шапка, преди да я сложа, пръскам малко с Лак за коса, слагам си шапката, която никога не ми е малка, много често виждам жени с РАЗПЪЪЪНАТИ шапки, не това не трябва да е така, шапката трябва да е по размер. :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Rali_hr » 16 Сеп 2016, 10:34

S_Milenska написа:Ако косата ви е добре стилизирана и шапката е по размер, няма проблеми! :) Всяка година нося шапка, преди да я сложа, пръскам малко с Лак за коса, слагам си шапката, която никога не ми е малка, много често виждам жени с РАЗПЪЪЪНАТИ шапки, не това не трябва да е така, шапката трябва да е по размер. :)

Не ти ли се спарва косата така с този лак?! мисля си, че ако се свали шапката в тоалетната на работа и малко се оправи косата с вода, би било по-добре, отколкото да се слага много лак, освен, ако така или иначе не се ползва ежедневно. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Snejna » 16 Сеп 2016, 12:21

И аз харесвам шапките, придаавт много младежки вид, а в някои от тях има едно такова готино винтидж послание, но толкова съм отвикнала от вида на носенето на шапка, винаги ми е трудно да започна. А и да си намериш хубава шапка е много трудно. :)
Аватар
Snejna

Мнениеот balsam » 17 Сеп 2016, 11:10

И аз не мога да се престраша да си сложа шапка, когато е студено. А усещам през зимата, че започва да ме боли главата, като съм навън. Все си мисля, че съм смешна и не ми отиват шапки и затова ми е трудно да си харесам. Иначе прическата ми е такава, че няма какво толкова да й се развали.
balsam

Мнениеот pepimili » 19 Сеп 2016, 10:22

Зимните шапки определено могат да навредят на косата, защото са от по-груби материи. Затова трябва да се полагат специални грижи, зимата винаги прилагам специални терапии с арганово масло за възстановяване на косъма.
Вие се смеете, защото съм различен, а аз се смея, защото всички сте еднакви.
https://www.keranova.org/
Аватар
pepimili

ПредишнаСледваща

Назад към Мода и красота