Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Какъв домашен мехлем за загрубяла кожа можете да ми предложите?

16 Ное 2014, 15:46

Здравейте, пак съм аз :D :D

Имам нов проблем, този път със загрубяване на кожата. От както стана студено, кожата на ръцете ми става много груба и изглежда ужасно, същото е състоянието намкожата на лактите ми :(

Зная, че някои дами си приготвят мехлем за загрубяла кожа,
image.jpg
image.jpg (14.42 KiB) Прегледано 1341 пъти
затова много се надявам някой да ми предложи някаква лесна рецепта за фомашен мехлем, който да се справя успешно със загрубялата кожа! :?

Ще чакам идеи за рецепти за домашно мехлемче, както и всизки трикове, за които се сетите само и само кожата ми да си възвърне вида и здравината :!:
Предварително благодаря! :)

Re: Какъв домашен мехлем за загрубяла кожа можете да ми предложите?

16 Ное 2014, 16:01

по едно време имах подобен проблем, но тогава се разминах на леко, иначе ми бяха казали една рецепта, която не се наложи да изпробвам, но предполагам ще е ефикасна - една чаша зехтин се слага на водна баня и се прибавя към нея пчелен восък, колкото кутийка от кибрит, по-добре е да разрежеш, за да може по-бързо да се разтопи, когато е готово махаш от котлона и прибавяш един настърган яйчен жълък :!: надявам се да помогне! Ако ти е по-лесно и имаш от къде да си вземеш пробвай мехлем с невен и мас :idea:

19 Ное 2014, 13:25

Скоро попаднах на съвет против напукани устни, предполагам, че би помогнало и при загрубяла кожа, хареса ми това, че се приготвя само с три съставки - мед, морков и извара :idea: ще се постарая да го намеря и да ти пусна линк :!:

28 Апр 2015, 17:07

У дома имам някаква скътана рецепта за универсален мехлем, мога да ти я дам, стига да я намеря, тези са ми любими, но последно толкова много забърках, че сега не зная какво да го правя имам за половин година още! :D

29 Апр 2015, 17:12

Скоро четох рецепта за крем, който успокоява и омекотява кожата с ланолин, но това не зная къде да го намеря и каква би била цената му :roll:

30 Апр 2015, 17:01

dessiblond написа:Скоро четох рецепта за крем, който успокоява и омекотява кожата с ланолин, но това не зная къде да го намеря и каква би била цената му :roll:

В големите аптеки няма как да не откриеш, ама може направо и от тук да си го вземеш, де

21 Май 2015, 10:45

Може да си направиш с някакви масла, а за да стане на крем да си сложиш вътре восък!
Добави отговор
Отиди на страница: