Какъв домашен мехлем за загрубяла кожа можете да ми предложите?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Какъв домашен мехлем за загрубяла кожа можете да ми предложите?

Мнениеот nadqta » 16 Ное 2014, 15:46

Здравейте, пак съм аз :D :D

Имам нов проблем, този път със загрубяване на кожата. От както стана студено, кожата на ръцете ми става много груба и изглежда ужасно, същото е състоянието намкожата на лактите ми :(

Зная, че някои дами си приготвят мехлем за загрубяла кожа,
image.jpg
image.jpg (14.42 KiB) Прегледано 1322 пъти
затова много се надявам някой да ми предложи някаква лесна рецепта за фомашен мехлем, който да се справя успешно със загрубялата кожа! :?

Ще чакам идеи за рецепти за домашно мехлемче, както и всизки трикове, за които се сетите само и само кожата ми да си възвърне вида и здравината :!:
Предварително благодаря! :)
nadqta

Re: Какъв домашен мехлем за загрубяла кожа можете да ми предложите?

Мнениеот draga.mihova » 16 Ное 2014, 16:01

по едно време имах подобен проблем, но тогава се разминах на леко, иначе ми бяха казали една рецепта, която не се наложи да изпробвам, но предполагам ще е ефикасна - една чаша зехтин се слага на водна баня и се прибавя към нея пчелен восък, колкото кутийка от кибрит, по-добре е да разрежеш, за да може по-бързо да се разтопи, когато е готово махаш от котлона и прибавяш един настърган яйчен жълък :!: надявам се да помогне! Ако ти е по-лесно и имаш от къде да си вземеш пробвай мехлем с невен и мас :idea:
draga.mihova

Мнениеот borkova » 19 Ное 2014, 13:25

Скоро попаднах на съвет против напукани устни, предполагам, че би помогнало и при загрубяла кожа, хареса ми това, че се приготвя само с три съставки - мед, морков и извара :idea: ще се постарая да го намеря и да ти пусна линк :!:
borkova

Мнениеот M.Tasheva » 28 Апр 2015, 17:07

У дома имам някаква скътана рецепта за универсален мехлем, мога да ти я дам, стига да я намеря, тези са ми любими, но последно толкова много забърках, че сега не зная какво да го правя имам за половин година още! :D
M.Tasheva

Мнениеот dessiblond » 29 Апр 2015, 17:12

Скоро четох рецепта за крем, който успокоява и омекотява кожата с ланолин, но това не зная къде да го намеря и каква би била цената му :roll:
dessiblond

Мнениеот веселказасмяна » 30 Апр 2015, 17:01

dessiblond написа:Скоро четох рецепта за крем, който успокоява и омекотява кожата с ланолин, но това не зная къде да го намеря и каква би била цената му :roll:

В големите аптеки няма как да не откриеш, ама може направо и от тук да си го вземеш, де
веселказасмяна

Мнениеот MaLkA_sLaDoRaNa » 21 Май 2015, 10:45

Може да си направиш с някакви масла, а за да стане на крем да си сложиш вътре восък!
MaLkA_sLaDoRaNa

Назад към Козметика и грим