Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

До колко полезни или по-скоро вредни са маските с лук и чесън?

18 Ное 2014, 11:43

Доста се тръби около маските със сок от чесън и лук. :idea:
Понеже реших да спра да боядисвам косата си и понеже е съвсем къса, та сега ще търся начини да стигне поне до раменете по най-бързия начин, :!: понеже тая средната дължина е най-грозна, между съвсем късото и нормалното късата коса :oops:

Тези маски с лук и чесън ми изглеждат доста добре, като се има предвид, че спират косопада и помагат на косъма да се запази от накъсване. :idea: От друга страна чух, че тези приятели,
Garlic-Onion-for-Hair-Loss-Remedy.jpg
Garlic-Onion-for-Hair-Loss-Remedy.jpg (33.65 KiB) Прегледано 1835 пъти
всъщност много увреждат косата :roll: Вече не зная кое може да се счита за истина, затова реших да претегля мненията тук!

Предполагам, че могат да бъдат полезни маските с лук и чесън до известна степен, като не се прекалява, разбира се! А защо са вредни, нямам обяснение, чувала съм го просто като факт :idea: Единственото, за което се сещам е, че могат да навредят на обонянието :D понеже са си миризливи от където и да го погледнем! :oops: :D

Какво ще кажете вие, за полезните или вредните можете да зачислите маските за коса с лук и чесън? :roll:

Re: До колко полезни или по-скоро вредни са маските с лук и чесън?

18 Ное 2014, 11:47

Имах една приятелка, която си правеше маски с чесън и зехтин, казваше, че много мирише, но след като изсъхне, няма нищо, в крайна сметка й помогна доста, така че по-скоро бих опитала и аз, не зная как може да се окаже вредна такава маска :? Предполагам, че лукът няма да има чак толкова натрапчива миризма, така че, май ще започна с него!

01 Апр 2015, 17:32

Не им се връзвайте на тези, още повече, че идва лято, как ще отидете на басейн или море с тези вонящи коси! :evil:

02 Апр 2015, 08:16

Е така или иначе като ги измиеш надали ще мирише косата ти толкова силно, не вярвам обонянието. Иначе може да ти поизгорят кожата ;)

03 Апр 2015, 10:24

Не съм си правила такава маска с лук и чесън, не ме притеснява изобщо аромата, не вярвам, че чак толкова ще са наслои в косата, все пак после ще я измия отново :)

03 Апр 2015, 16:24

Kaya написа:Не съм си правила такава маска с лук и чесън, не ме притеснява изобщо аромата, не вярвам, че чак толкова ще са наслои в косата, все пак после ще я измия отново :)

Миризмата остава доста дълго, особено, когато косата се намокри! Иначе не на всички коси ще понесе това, тъй като някои са по-чувствителни, заради начина, по който са третирани!

03 Апр 2015, 16:38

Еее, ходете с чадър ся :))) Не може хем да сте с маска, хем да не мирише :)

20 Май 2015, 15:17

Смятам, че моята коса доста се е изтощила и малко домашни маски могат да й бъдат от полза, така че ако имате увредена или руса коса бъдете много внимателни!

20 Май 2015, 16:44

Мен ме опасява, че кожата на скалпа може да се изгори:)

21 Май 2015, 10:50

Миризлива маска за косица, хехе :))
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2