Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какъв режим на хранене спазвате през зимата?

18 Сеп 2015, 12:16

Ох, катко обичам препечени филийки, чак ми се прииска да си хапна :))) Идеята с мятането на подобни филии на печката за дърва и аромата на село, мечтано! :)

23 Сеп 2015, 17:07

Snejna написа:Ох, катко обичам препечени филийки, чак ми се прииска да си хапна :))) Идеята с мятането на подобни филии на печката за дърва и аромата на село, мечтано! :)

Да, в зимния ми режим препечените филийки влизат на 100% :)

01 Окт 2015, 10:53

kauda написа:
Snejna написа:Ох, катко обичам препечени филийки, чак ми се прииска да си хапна :))) Идеята с мятането на подобни филии на печката за дърва и аромата на село, мечтано! :)

абсолютно и повече масло :) добре че и салатите подхождат:)

01 Окт 2015, 12:56

Snejna написа:
kauda написа:

абсолютно и повече масло :) добре че и салатите подхождат:)

Най-хубавото е, че през всички сезони има свежи салати, които от своя страна подхождат на всичко и стига да обичаш, това е лесна стратегия да живееш здравословно! ;)

01 Окт 2015, 14:03

Зимата няма голямо разнообразие, но яко си хапвам кореноплодни :)

01 Окт 2015, 14:53

miron написа:Зимата няма голямо разнообразие, но яко си хапвам кореноплодни :)

Това си е в реда на нещата, все пак ако не искаме да се тъпчем с двойна доза нитрати под формата на парникови марули и пластмасови домати, това ни остава като вариант! Иначе любимата ми салатка с цвекло, морков, ябълка и орехи :arrow: бонус повечко лимонче!

09 Ное 2015, 15:54

То през лятото сякаш се блъскаме с по-малко нитрати, ми айде ;)

09 Ное 2015, 17:21

silver933 написа:То през лятото сякаш се блъскаме с по-малко нитрати, ми айде ;)

Е лятото от градината на баба на село закачаме и по-качествени неща, макар че и те вече се изхитриха и не залагат само н аземята, ами добавят малко подобрители ;)

10 Ное 2015, 14:16

Аз не променям много навиците си, все едно и също ям, просто сменям салатата с туршия :)

10 Ное 2015, 15:11

marsu написа:Аз не променям много навиците си, все едно и също ям, просто сменям салатата с туршия :)

Е то няма много за променяне, наистина разликата най-вече е в плодовете и зеленчуците, през зимата ядем други, а основните храни не се променят, само тиквичките и патладжана липсват. ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4