Какви домакински уреди и приспособление имате или сте си направили вкъщи, така че да улесните живота си?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Re: Какви домакински уреди и приспособление имате или сте си направили вкъщи, така че да улесните живота си?

Мнениеот Rali_hr » 08 Май 2015, 12:33

Monika_Spasova написа:Аз имам мултикукър и това ми е най-любимия уред вкъщи. Много е удобен, защото има отложен старт и като се прибереш яденето е точно сготвено. ;)

Наистина ли е толкова добър, колкото ги хвалят или е пресилено? Сготвя ли за вечерта, ако е горещо, отложения старт не превръща ли готвенето в приготвяне на супа от запарени и развалени продукти?!
Аватар
Rali_hr

Re: Какви домакински уреди и приспособление имате или сте си направили вкъщи, така че да улесните живота си?

Мнениеот Elica » 08 Май 2015, 14:14

Напоследък хората масово си купуват резачка за ябълка, което е смешно!
Аватар
Elica

Мнениеот MGB » 11 Юли 2016, 14:40

Аз не съм много по техниката, но вкъщи най-любимото ми е една поставка за подправки. Много е удобна и толкова бурканченца има за каквито подправки се сети човек. Като готвя направо кеф ми прави да си избирам от нея.
MGB

Предишна

Назад към За дома – съвети и идеи