Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
10 Авг 2015, 14:15
Мисля, че по-скоро проблемът е в желанието да покажеш, че си по-мощен. Желание за надмощие над по-слабите, това е, комплексарщина.
10 Авг 2015, 15:21
Чудя се сл ед като от Ес искат хуманно убиване на животните, дали в това число влиза и лова??
10 Авг 2015, 15:26
Kremiliya написа:Чудя се сл ед като от Ес искат хуманно убиване на животните, дали в това число влиза и лова??
Надали, въпросът е да има някой труп там, а как и защо не е от значение. Не знам само после може би се плаща въпросното месо и тогава си го отнасяш вкъщи.
10 Авг 2015, 16:03
Kremiliya написа:Чудя се сл ед като от Ес искат хуманно убиване на животните, дали в това число влиза и лова??
Определено не влиза в това число и лова, но той си е позволен в някакви граници, а и не се използва толкова за прехрана, отколкото за нечие забавление
10 Авг 2015, 16:38
А с риболова не е ли същото, като ревете толкова против ловците?
11 Авг 2015, 13:01
S_Milenska написа:А с риболова не е ли същото, като ревете толкова против ловците?
То и яденто на прасета е същото ако трябва да сме честни.. )
11 Авг 2015, 13:59
Аз съм твърдо против, не трябва да се убива за удоволствие и за кеф, абсурдно е просто, бива ли такъв измислен спорт?!? То си е чист спорт!
11 Авг 2015, 14:49
Все пак това е останало от миналото ни, макар че и аз не го приемам. Мисля, че никой не си изяжда лова, но наистина има животни, които биват отглеждани и пускани в определените места само за лов, точно както правим и с прасетата и с кокошките, каква е разликата?
10 Ное 2015, 16:29
kauda написа:Все пак това е останало от миналото ни, макар че и аз не го приемам. Мисля, че никой не си изяжда лова, но наистина има животни, които биват отглеждани и пускани в определените места само за лов, точно както правим и с прасетата и с кокошките, каква е разликата?
Ми явно, че ги отглеждаме с тази цел. И а зне съм съгласен, все се убива и все можем да изкараме и без да убиваме някой, за да се наядем. Аз съм вегетарианец от както се помня, не е като да съм останал гладен.
11 Ное 2015, 10:37
Не знам до колко би било обкелчение това.