qwerryyy написа:Зависи! Аз обичам да използвам и пудра, а ко се налага и ФДТ, все пак трябва да изглеждам добре
И аз ползвам, но рядко, само за специални дни, всеки ден не си представям как мога да съм грмирана толкова. Как си пипаш лицето спокойно?
qwerryyy написа:Зависи! Аз обичам да използвам и пудра, а ко се налага и ФДТ, все пак трябва да изглеждам добре
MGB написа:Сещате ли се за тези клипчета от блогърки, които пълзят в нета, та този тип гримиране, някак не мога да го оценя подобаващо, твърде изкуствени ми стоят![]()
а и аз не зная как да постигна красив грим, без да изглежда изкуствено като на кукла!
Lollipop написа:MGB написа:Сещате ли се за тези клипчета от блогърки, които пълзят в нета, та този тип гримиране, някак не мога да го оценя подобаващо, твърде изкуствени ми стоят![]()
а и аз не зная как да постигна красив грим, без да изглежда изкуствено като на кукла!
И на мен ми идва в повече като почнат да вадят един тон гримове и се мажат поне с 3 различни неща и това им е само за основа от там нататък става още по-страшно. Не ми харесва.
rabotnata pchela написа:Доста има, на които това им е ежедневния грим, за мен също е много странно!
Kaya написа:rabotnata pchela написа:Доста има, на които това им е ежедневния грим, за мен също е много странно!
Така е. :) Всеки го прави така, както се чувства добре, това е положението.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта