Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Как да постигнем съвършен грим за празниците?

24 Ное 2014, 15:31

Наближават Коледните и Новогодишни празници! И това знаем какво означава, освен подаръците за най-близките и срещи със семейството, има много срещи и партита с приятели на специални места.
Обаче въпросът е да постигнем съвършен грим,а да не изглеждаме така....

ssss.jpg
ssss.jpg (17.27 KiB) Прегледано 664 пъти

А да сме красиви и екстравагантни по този начин.

makeup.jpg
makeup.jpg (25.84 KiB) Прегледано 664 пъти

Често виждаме жени, които в стремежа си да изглеждат добре и по-различно изглеждат плашещо. Гримът винаги е бил основна част от визията на една жена, а и в навечерието на новата година няма как да бъде иначе.
Имате ли ваши тайни за съвършен грим, така че да привличате погледите с възхищение, а не да ви се присмиват зад гърба? Смятате ли,че многото грим гарантира хубав грим, или търсите съвършенството с по-лекия грим?

Re: Как да постигнем съвършен грим за празниците?

24 Ное 2014, 15:35

хахаха първата снимка е плашеща, но тъжното е,че все още има жени,които смятат, че трябва да изглеждат по този начин,за да бъдат харесвани и желани. Аз използвам лек грим, разбира се за празниците слагам малко повече, като използвам хубав BB крем, за да ми изравни тена. Не харесвам наситената спирала, такава, че миглите да бъдат с наслояване по тях. :shock:

24 Ное 2014, 16:06

Трябва да се научим да се гримираме, за да не ставаме за смях. Хубаво е да си купим и качествена козметика и да се научим къде са ни линиите на скулите и т.н. И когато ползваме фон дьо тен той трябва да покрива и шията, за да не се получи ефекта "маска" :P

25 Ное 2014, 18:08

Не е лесно да постигнеш добър грим, няма какво да се лъжем, а ако имаш изкривено око за това, кое е красиво и кое не, накрая можеш да приличаш на палячо. Аз използвам малко козметика, а за важни събития имам поне една приятелка под ръка, за помощ, идеи и съвети, защото услугите на гримьор не са за всеки ден ;)

26 Ное 2014, 21:48

Kremiliya написа:Не е лесно да постигнеш добър грим, няма какво да се лъжем, а ако имаш изкривено око за това, кое е красиво и кое не, накрая можеш да приличаш на палячо. Аз използвам малко козметика, а за важни събития имам поне една приятелка под ръка, за помощ, идеи и съвети, защото услугите на гримьор не са за всеки ден ;)

Да, хубаво е, ако има кой да те вразумява понякога, защото не се знае какво може да сътворим :lol:

27 Ное 2014, 09:50

Изобщо не ме бива в гримирането, интересно ми е как си слагате очната линия, че да е толкова близо до миглите, на мен никога не ми се получава :?: :roll:

19 Окт 2015, 17:01

Pipilota написа:Изобщо не ме бива в гримирането, интересно ми е как си слагате очната линия, че да е толкова близо до миглите, на мен никога не ми се получава :?: :roll:

Предполагам, че се притесняваш да не закачиш миглите си, заради това не успяваш, но това няма голямо значение, така или иначе след като си сложиш спирала, то миглите се сресват както трябва ;)

20 Окт 2015, 09:25

Pipilota написа:Изобщо не ме бива в гримирането, интересно ми е как си слагате очната линия, че да е толкова близо до миглите, на мен никога не ми се получава :?: :roll:

Постарай се да си изпънеш максимално окото, ако трябва помагай с другата ръка :mrgreen:
Предполагам, че се притесняваш дали ще е плътно до миглите или ще остане бяла дупка, което е доста грозно. :)

20 Окт 2015, 11:18

Mon_ton написа:
Kremiliya написа:Не е лесно да постигнеш добър грим, няма какво да се лъжем, а ако имаш изкривено око за това, кое е красиво и кое не, накрая можеш да приличаш на палячо. Аз използвам малко козметика, а за важни събития имам поне една приятелка под ръка, за помощ, идеи и съвети, защото услугите на гримьор не са за всеки ден ;)

Да, хубаво е, ако има кой да те вразумява понякога, защото не се знае какво може да сътворим :lol:

Така е, а и тя обича да гримира, така че ми помага. Ежедневно ходя само с малко спирала и молив. Мисля, че е достатъчно.

20 Окт 2015, 14:31

Зависи! Аз обичам да използвам и пудра, а ко се налага и ФДТ, все пак трябва да изглеждам добре ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2