Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
06 Юли 2015, 17:22
Все може да се намери начин, да се върне при родителите си дори, но не и да търпи не знам каква е тази глупост и повечето твърдят че са влюбени!
20 Юли 2015, 13:37
Malina написа:Все може да се намери начин, да се върне при родителите си дори, но не и да търпи не знам каква е тази глупост и повечето твърдят че са влюбени!
А ако няма родители при които да се върне?!
07 Сеп 2015, 16:48
Смятам, че вианги може да се намери вариант, Снежна, има и такива организации и приюти, които помагат на жени, жертва на насилие.
12 Сеп 2015, 14:15
Snejna написа:Malina написа:Все може да се намери начин, да се върне при родителите си дори, но не и да търпи не знам каква е тази глупост и повечето твърдят че са влюбени!
А ако няма родители при които да се върне?!
Не мисля, че е така,както е казала и Лисица има си места, на които се настаняват. Но такъв тормоз не трябва да се позволява.
14 Сеп 2015, 15:57
Има места така е, има и институции, които помагат а и доста хора биха помогнали на такива жени в тежкото за тях време.
14 Сеп 2015, 16:34
Lisica написа:Има места така е, има и институции, които помагат а и доста хора биха помогнали на такива жени в тежкото за тях време.
Важното в този момент е жените да имат възможността да се доберат до тези институции, т.е. да успяват емоционално да превъзмогнат цялата болка и унижение, за да се изправят пред себе си и да признаят случващото се на друг!
15 Сеп 2015, 08:09
Имам чувството, че повечето се страхуват най-вече от това, какво ще кажат хората отстрани и дали няма да останат без пари и без дом... което са неоснователни причини...
15 Сеп 2015, 10:08
silver933 написа:Имам чувството, че повечето се страхуват най-вече от това, какво ще кажат хората отстрани и дали няма да останат без пари и без дом... което са неоснователни причини...
Така е или го правят за децата си, за по-доброто им бъдеще, но не зная доколко трезво може да се осъзнаят в тази ситуация как стоят нещата, явно и заради това малко от тях предприемат тази стъпка
15 Сеп 2015, 14:26
Не е изобщо в плюс на децата, нито на техните родители, така се научават и те самите да тормозят околните и после и жените си.
15 Сеп 2015, 20:42
А не сте ли се замисляли, дали и м ъжете могат да станат обект на тормоз?