Смятате ли, че насилието над жени вече е останало в миналото, или все още се случва?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Смятате ли, че насилието над жени вече е останало в миналото, или все още се случва?

Мнениеот zagrijena » 29 Яну 2016, 14:23

Локумът написа:Тормоз е, сега си помисли как се държат 99% от жените с мъжете си - все ги разпитват и за всяко нещо държат сметка, ама тва не е тормоз, това са нормални семейни отншения, нали? :mrgreen:

Не мисля, че са нормални отношения. Ама мъжете сте по-дебелокожи, щото сте ни свикнали :grin:
zagrijena

Re: Смятате ли, че насилието над жени вече е останало в миналото, или все още се случва?

Мнениеот irka » 04 Фев 2016, 12:02

Ако питате мен, има такива проклетии, които ти идва не да ги удариш ами не знам какво :mrgreen: Но те май никога не патят от такива работи, само свестните жени.
irka

Мнениеот mix_twix » 04 Фев 2016, 14:07

irka написа:Ако питате мен, има такива проклетии, които ти идва не да ги удариш ами не знам какво :mrgreen: Но те май никога не патят от такива работи, само свестните жени.

ха, от къде знаеш, точно най-отворените най-много го ядат..
Аватар
mix_twix

Мнениеот mamina » 16 Фев 2016, 12:16

mix_twix написа:
irka написа:Ако питате мен, има такива проклетии, които ти идва не да ги удариш ами не знам какво :mrgreen: Но те май никога не патят от такива работи, само свестните жени.

А аз мислех, че те най се оправят в такива ситуации :grin: . Да не би да са големи дразнители?
mamina

Мнениеот silver933 » 29 Фев 2016, 17:10

mamina написа:
mix_twix написа:

А аз мислех, че те най се оправят в такива ситуации :grin: . Да не би да са големи дразнители?

Точно... :) Но нали знаете, тея дето са най-отворени избиват комплексите си пред хората. Забелязал съм, че точно тези, които казват "на мен няма да ми се случи" или "Аз ако бях на твое място...", попадат на въпросното място и ядат шамари. Някои мъже не търпят жената отсреща да им се отваря.
Аватар
silver933

Мнениеот analizatorka » 01 Мар 2016, 11:50

Какво значи да се отваря една жена? Докъде е границата според тези мъже да си отваря устата? Трябва само да мълчи, да кима и да не си позволява много според тях така ли? Някой решил, че е големия мъжкар, ще те зашлеви само защото си решила, например, да му опонираш.
analizatorka

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси