Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
22 Ное 2016, 17:05
Голяма паника ще да е било, направо са си изкарали акъла!
27 Ное 2016, 12:39
+1 за цвеклото - променя цвета на урината
28 Ное 2016, 10:20
И боровинките могат да я променят.
28 Ное 2016, 16:16
И морковите биха могли да променят цвета.
28 Ное 2016, 17:03
Морковите как я променят? Доста трябва да хапнеш, за да се отразят на цвета на урината, докато цвеклото и малко да е, към 100-200 грама, оцветява като за световно

.
01 Дек 2016, 15:04
Морковите може би са проблем, ако са прекалено много и се ядат ежедневно, нали знаете, как има хора, които ядат супер много моркови и чак им пожълтяват пръстите, предполагам, че проблемът ще е от там с морковите.
05 Дек 2016, 15:51
Имам приятелка, която веднъж прави морковена диета. Ядеше по цял ден само моркови, по кило или повече на ден. За урината не знам, но я прекрати, когато кожата взе да и пооранжевява
05 Дек 2016, 16:01
nefertiti написа:Имам приятелка, която веднъж прави морковена диета. Ядеше по цял ден само моркови, по кило или повече на ден. За урината не знам, но я прекрати, когато кожата взе да и пооранжевява

Нормално, то хич не е полезно. Сещаш ли се за бебетата, дето стават оранжеви, често е в следствие на огромното количество моркови, особено преди,с я вече с новото захранване не е така, ама едно време почваха със сокчета и айде... оранжеви деца.. Братовчед ми е малък и така милия даже го взеха в болница след такава морковена диета като бебе.
05 Дек 2016, 16:04
Ето от къде идвала песничката за оранжево небето, оранжево дететоо :))
Аз не знам дали е вредно като се прекали с моркови до пооранжевяване или е просто неудобство.
13 Апр 2017, 10:41
На мен ми се е случвало когато пия сок, в който има повече спанак да имам зелено в урината, първия път си изкарах акъла и си мислих "бе как може да прилича, все едно режеш спанак", бях изключила, че до преди час съм пила зелено смути с повече спанак!